StoryEditorOCM
Hajdukprenose mediji

Daleko je do mirovine: Nikoli Kaliniću navodno stigla zanimljiva ponuda, a u tom klubu ne bi bio jedini hajdukovac

Piše R. R.
2. srpnja 2023. - 23:06

U Hajduku mu je ugovor istekao, ali Nikola se još ne bi ostavio baluna... Jasno je da je Nikola Kalinić planirao odigrati još jednu sezonu. Tek mu je 35 na leđima, što je to u modernom nogometu, smatra da ima još snage u sebi. I volje.

Daleko je još do umirovljenja bez obzira što se u ovoj hajdučkoj epizodi nije uspio „nametnuti“. Ako nema mjesta na Poljudu, ima negdje drugdje.

Nakon isteka ugovora Nikola Kalinić je potpuno slobodan igrač i kao takav je mnogima zanimljiv. Sve se više spominje ponuda iz Turske, tamošnji medij prenose kako je za Kalinića zainteresiran Pendikspor, klub koji je tek izborio ulazak u najviši rang. S obzirom da nema odštete, lako bi se i brzo mogla dogovoriti suradnja. Ukoliko dođe do dogovora, biti će to za Kalinića šesta liga u kojoj će se okušati

I što je još zanimljivije moguće da u Pendiksporu ne bi bio niti sam, Josip Vuković koji je također okončao suradnju s Hajdukom se spominje u nekim kombinacijama. Nakon polusezone koju je Vuković odradio u saudijskom Al Faisalyju na Poljudu na njega nisu računali za dalje.

No tržište je otvoreno, prijelazni rok je punom zamahu, stalno pristižu nove informacije. No da interes postoji, očito je, a hoće li biti realizirano vidjet ćemo u narednim danima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 18:22