StoryEditorOCM
Hajduknevjerojatan obrat

Bomba s Poljuda, veliki preokret na pomolu. Brekalo pred dolaskom u Hajduk, a trebao je potpisati za Dinamo!

Piše F. V.
27. siječnja 2024. - 02:04

Josip Brekalo je na pragu dolaska u Hajduk. Hrvatski reprezentativac trebao bi stići na posudbu iz Fiorentine do kraja sezone. Da je taj transfer na pomolu potvrdio je na svom twitter profilu i poznati talijanski nogometni insajder Alfredo Pedulla.

Sve do prije nekoliko dana činilo se kako će sasvim sigurno Brekalo doći u Dinamo. Sve je bilo dogovoreno po pitanju dolaska/povratka u Maksimir na posudbu. Fiorentina je dala zeleno svjetlo, ali su se u zagrebačkom klubu predomislili jer je nakon šokantnog i uvjerljivog domaćeg poraza od Lokomotive u utorak (0:3) u pitanje došla i pozicija trenera Sergeja Jakirovića. Zbog tih potresa u Dinamu je sve naglo stopirano.

image
AFP

Međutim, u priču se uključio Hajduk i došlo je do velikog preokreta. Čini se da bi na Poljud moglo sletjeti veliko pojačanje na krilu. Igračev manager Andy Bara već je na Poljud ove sezone doveo Mihaela Žapera iz Osijeka. Bivši kapetan Osijeka odlično se snašao u gradu pod Marjanom.

Podsjetimo, već ranije su tijekom ovog prijelaznog roka u Hajduk došli Ivan Perišić (posudba iz Tottenhama), Laszlo Kleinheisler (posudba iz Panathinaikosa) dok se nakon pola godine stanke vratio Nikola Kalinić. Perišić zbog teške ozljede križnog ligamenta neće igrati barem do travnja, stoga bi dolazak i Brekala koji može igrati na oba krila bio veliko pojačanje. Brekalo traži klub u kojem bi imao veću minutažu kako bi se nametnuo izborniku Zlatku Daliću uoči Eura u Njemačkoj koji počinje u lipnju.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 07:27