StoryEditorOCM
Hajdukiskusni stoper

Bivši kapetan Hajduka je slobodan igrač: Želim igrat još dvije-tri godine

Piše Slaven Alfirević
14. srpnja 2023. - 20:47

Mario Maloča, bivši kapetan Hajduka, više nije igrač Lechije iz Gdanska. Raskinuo je ugovor, to je sporazumni raskid nakon što je Lechia ispala iz lige, a sad je u klub došao novi vlasnik.

- Raskinuo sam ugovor, došao je novi vlasnik i kupio klub, svi igrači su otišli, nisu htjeli nikoga ostavit od nas tko je bio prošle sezone kad se ispalo iz lige. Oni hoće sve nove igrače dovest, tako da smo dogovorili sporazumni raskid ugovora. Još sam u Gdansku, imam neke opcije, ali još nisam ništa potpisao, vidit ćemo, nešto će sigurno bit, a ja želim igrat još dvije-tri godine, to je sigurno - javio nam se Maloča.

Bivši kapetan "bijelih" otišao je prije osam godina iz Hajduka, u Lechiji iz Gdanska je proveo šest godina u dva turnusa, u međuvremenu je bio član njemačkog Greuther Furtha.

Rođen je 4. svibnja 1989. godine, sa 34 na leđima uvjeren je da može odigrati još nekoliko sezona na visokoj razini. Da je bilo po njemu i njegovim igrama, ne bi Lechia nikad ispala, ali eto im se poklopilo loših stvari i na veliko iznenađenje javnosti napustili su elitni rang poljskog nogometa. Tako je sad Maloča u potrazi za novim angažmanom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 18:45