StoryEditorOCM
Domaći nogometidilično okruženje

Zlatko Dalić oduševljen izborom baznog kampa, oglasio se i predsjednik Kustić

Piše Sport SD
4. prosinca 2023. - 10:48

Hrvatski nogometni savez za bazni kamp hrvatske reprezentacije tijekom Europskog prvenstva 2024. u Njemačkoj odabrao Neuruppin. Bazni kamp sastoji se od resorta Mark Brandenburg na obali jezera Ruppiner te pripadajućeg trening igrališta Volksparkstadion koje je udaljeno sedam minuta vožnje od hotela - objavio je HNS.

- Uvijek krećemo od toga da nam je dužnost omogućiti reprezentaciji najbolje moguće uvjete, pa smo stoga još 2022. godine krenuli u cijeli proces, pri čemu, naravno, nismo s tom temom opterećivali stožer reprezentacije prije i tijekom kvalifikacija. Neuruppin je s razlogom bio jedan od najtraženijih kampova u cijelom katalogu Uefe te me raduje što se naša logistika u tome odlično snašla i prestigla brojne druge reprezentacije. Izvrsno smo geografski pozicionirani za natjecanje u skupini, imat ćemo idilično okruženje te odlične sportske uvjete za rad, što je za reprezentaciju najvažnije, izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

Oglasio se i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić:

- Imam ogromno povjerenje u logistiku Saveza koja se potvrdila tijekom proteklih natjecanja te smo imali izvrsne uvjete od Rusije do Dohe. Stekao sam vrlo pozitivan dojam o ovom kampu na temelju detaljne analize koju sam dobio, jer nudi upravo ono čemu najviše težimo - odlične sportske uvjete, od fitnessa do trening centra, te mirno, lijepo i ugodno okruženje. K tome, odlično smo pozicionirani te nećemo gubiti puno vremena na putovanja, pa sam uvjeren da je Neuruppin pun pogodak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 19:43