StoryEditorOCM
Domaći nogometgost podcasta

Vidi li se Sopić u Hajduku jednog dana? ‘Bolje da neke stvari ne komentiram. Poznavajući sebe...‘

Piše Sport SD
25. listopada 2024. - 08:02

Nogometni trener Željko Sopić, trenutno bez kluba, gostovao u podcastu Tribina, a jedno od pitanja bilo je vidi li se na klupi Hajduka jednog dana.

- Ljudi krivo shvaćaju neke stvari. Meni je Hajduk jako drag klub. To što sam ja rođen u Zagrebu i navijač sam Dinama, to je tako. Ja to nikad neću skrivati. Nikad ne znaš što će se dogoditi. Ljudi, ja sam navijač Dinama, znači... Poznavajući hrvatsku državu, moglo bi biti puno problema. Bolje da neke stvari ne komentiram. Poznavajući sebe, dosta sam temperamentan i oni dolje su temperamentni. Ne znam bi li se sve to moglo uklopiti. To je takozvani opći kaos, opće ludilo, a ja nisam baš neki koji voli slušati. Ne kažem da što je na umu to je na drumu, da ne razmislim o nekim stvarima, ali jednostavno imaš neke postulate posla i življenja, kako živiš i sad nisam baš uvijek ravno, odgovorio je Sopić na pitanje.

image
Damir Škomrlj/Cropix

Zadnji angažman Sopić je imao u Rijeci, a smijenjen je sredinom ovog kolovoza. Na klupi kluba s Rujevice proveo je nešto manje od godinu dana. Stigao je u kolovozu prošle godine iz Gorice s kojom je senzacionalno izborio ostanak u SuperSport HNL-u nakon što je nadoknadio ogroman zaostatak za Šibenikom i u finišu prvenstva izbjegao posljednje mjesto. 

Cijeli razgovor sa Sopićem pogledajte OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. listopad 2024 08:03