StoryEditorOCM
Domaći nogometzanimljiva objava

Velika borba navijača Hajduka i talijanskog giganta za Perišića, ni oni ga nisu zaboravili i sad ga žele

Piše SPORT SD
30. listopada 2023. - 20:31

Oporavak Ivana Perišića je tema koja se prati gotovo kao i rezultati Hajduka. Na kraju, tijek Ivanovog oporavka bi i mogao utjecati na buduće rezultate Bijelih. Svaka njegova objava se pomno analizira, gleda se ima li znakova da zaliječenje rane ide brže nego očekivano, računa se i broji, kada bi se mogao vratiti na travnjak.

A po objavama, čini se da sve ide po planu. Perišić uživa na obali u društvu obitelji. Lagano i vježba, koristi i ozlijeđenu nogu: "Moja vizija je jasna", napisao je. Nismo ni sumnjali da je jasna, samo se nadamo da ga vodi k nama.

Kako je i uobičajeno, na svakoj njegovoj objavi prati ga i vojska navijača Hajduka, ostavljaju komentare podrške, poručuju mu da je vrime. Ali, sada imaju i konkurenciju. Perišića nisu zaboravili ni navijači Intera. 

"Vrati se u Inter, Ivane", jedna je od poruka u moru onih kojima su dodana i dva srca, crno i plavo, boje talijanskog velikana.

"Molim te, vrati se", poručuju drugi, također na talijanskom.

Perišić je u Interu proveo više od pet godina, osvojio i Serie A titulu. Pamte ga talijanski navijači po dobrome, iako je Inter prvi u prvenstvu, ne bi im smetalo da se Ivan vrati i dodatno ih ojača.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 16:23