StoryEditorOCM
Domaći nogometzabio hat-trick

‘Ups, postao je nekoliko milijuna eura skuplji...‘: tijekom utakmice stigla je nova ponuda za Dinamovog junaka

Piše Sport SD
26. srpnja 2023. - 07:00

Luka Ivanušec je junak večerašnje pobjede Dinama nad Astanom u drugom pretkolu Lige prvaka. Postigla je modra ‘sedmica‘ hat-trick i usmjerila svoj klub prema sljedećem suparniku, odnosno AEK-u - pišu Sportske novosti.

Ivanušec je tako opravdao potražnju za njim u ljetnom nogometnom prijelaznom roku. Pisalo se o nekoliko klubova koji su zainteresirani za njega, a u posljednje vrijeme kao najizgledniji kandidat se iskristalizirao Feyenoord. Nizozemski klub je do sada u Maksimir poslao dvije ponude koje su odbijene, a tamošnji mediji pišu kako je tijekom utakmice protiv Astane Feyenoord poslao i novu ponudu.

image
Goran Mehkek/Cropix

Suprotno dosadašnjim natpisima kako je Feyenoord već ranije poslao ponudu vrijednu devet milijuna eura, Nizozemci tvrde kako je njihov prvak sada ponudio 8,3 milijuna eura uz dodatak u vidu raznih bonusa. Već ranije se pisalo kako Dinamo ne želi pustiti Ivanušeca ispod 12 milijuna eura.

Utakmica protiv Astane je pokazala kako Dinamo ima razloga biti čvrst u pregovorima. Uostalom, piše to i nizozemski SportNieuws čiji izvještaj s utakmice Dinamo - Astana počinje s rečenicom: ‘Ups, postao je nekoliko milijuna eura skuplji...‘

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 09:40