StoryEditorOCM
Domaći nogometvažan susret

Trener Lokomotive uoči gostovanja na Poljudu: ‘Hajduk je zadnje dvije utakmice lako mogao pobijediti‘

Piše SPORT SD
22. rujna 2023. - 17:39

Lokomotiva u subotu od 19.15 gostuje na Poljudu kod Hajduka u sklopu devetog kola SuperSport HNL-a. Hajduk, koji je vodeći na ljestvici, u taj susret ulazi nakon dva neočekivana poraza protiv Istre i Gorice.

Lokosi su pak pobijedili Slaven Belupo i Rudeš i u dobrom raspoloženju stižu na Poljud. Trener zagrebačkog sastava Silvijo Čabraja ističe kako će Split biti teško gostovanje jer će Hajduk jurnuti po pobjedu.

- Naravno da je puno ljepše kad ekipa pobjeđuje. Upisali smo dvije pobjede i krenuli prema sredini tablice pa je i ljepše ozračje u svlačionici. Što se tiče kadra, nema ozlijeđenih tako da nam se značajno proširio roster. Svi igrači su spremni za Split - rekao je Čabraja pa dodao:

- Pred nama je jako teška i zahtjevna utakmica. Hajduk je u zadnje dvije izgubio i sigurno da će se napeti i probati dobiti ovu utakmicu. Čak i u te dvije izgubljene utakmice po igri je rezultat mogao otići na njihovu stranu. Sigurno je da je jako teško gostovanje pred nama - poručio je trener Lokomotive.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 22:37