StoryEditorOCM
Domaći nogometKvalifikacije za EP

Skočić: Nekim dijelovima sam zadovoljan, ali nekima nisam; Ljubičić: Opravdali smo ulogu favorita

Piše hina
21. ožujka 2024. - 22:01

- Nekim dijelovima igre sam zadovoljan, ali nekima nisam, rekao je Dragan Skočić, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije do 21 godine koja je pobijedila u gostima Andoru 3-0, u kvalifikacijama za odlazak na Europsko prvenstvo.

Bila je to peta utakmica Hrvatske U21 u skupini G te četvrta pobjeda, uz jedan remi. Trenutačno je Hrvatska U21 druga na ljestvici s 13 bodova, dok je prvi Portugal U21 koji ima dva boda više. Upravo će te dvije reprezentacije igrati međusobno u sljedećem susretu, u Faru 26. ožujka s početkom u 18.30 sati.

„Dosad je Andora odigrala neizvjesne utakmice sa svim suparnicima. Ili je remizirala ili je minimalno poražena. Mi smo, evo, slavili s 3-0, makar nisam zadovoljan nekim trenucima kada smo ušli u njihovu dinamiku. Nedostajalo nam je mirnoće, sigurnosti i posjeda u određenim trenucima dvoboja. Opet smo bili nesigurni na momente, ne sviđa mi se to, kada sami sebe dovodimo u probleme. Slijedi nam Portugal i dobro ćemo se pripremiti za tog suparnika“, komentirao je izbornik Dragan Skočić.

Drugi pogodak protiv Andore postigao je Marin Ljubičić, što je bila njegova četvrta utakmica u nizu za mladu reprezentaciju kako se upisao u strijelce.

„Došli smo u Andoru kao favoriti i osvojiti tri boda. Od početka smo se dobro postavili, brzo postigli dva pogotka i realno vrlo mirno priveli utakmicu kraju. Moji pogoci? To je dio mog posla u momčadi, a jedino je važno pobjeđivati i plasirati se na Europsko prvenstvo“, naglasio je igrač LASK-a i nekada član splitskog Hajduka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 11:20