StoryEditorOCM
Domaći nogometpogledajte snimke

Sir Alex Ferguson za neke je Pero Krpan, dok Vida misli: ‘Tko prati Bundesligu? Pa ni Kramarić koji igra tamo jeb***‘

Piše I. M.
14. lipnja 2023. - 12:48

HNS je na svom službenom YouTube kanalu objavio dva videa u kojima naši reprezentativci odgovaraju na 15 nogometnih pitanja. Četiri su "ekipe", točnije para, a pobjedu su odnijeli Luka Modrić i Mateo Kovačić, dok su Andrej Kramarić i Borna Sosa bili uvjerljivo najlošiji, ali su definitivno nasmijali sve koji su pogledali snimke, kao i ostali "vatreni" koji su se natjecali: Ivan Perišić, Bruno Petković, Dominik Livaković i Domagoj Vida.

Kviz je bio sastavljen od nekoliko vrsta pitanja, a mi vam donosimo najzanimljivije odgovore...

U zadnjem dijelu kviza bile su prikazane fotografije, a naši reprezentativci morali su dati odgovor o čemu ili komu se radi. Tako se na jednoj crno bijeloj fotografiji nalazio Sir Alex Ferguson iz mlađih dana.

- To ti trebaš znati dragi, ja ne pamtim ovo, rekao je Kovačić Modriću, misleći na godine, a kapetan se naravno samo nasmijao i nadodao: - Da, ovo je negdje moje godište...

Vida je bio direktan i "zagalamio": 

- Dragi kad je ovaj igrao! I nastavio: - Šta ja znam, ne znam nikog osim Ćire i Dalića, a zatim je nasmijao sve prisutne svojim odgovorom: Pero Krpan

Jedno pitanje bili su sigurni bodovi za Perišića i Petkovića, jer je točan odgovor upravo bio naš reprezentativac iz Omiša.

Tko je uz Roberta Lewandowskog jedini stranac u povijesti koji je uspio osvojiti njemačku Bundesligu s Borussijom Dortmund i Bayernom Münchenom? 

Svi su znali o kome se radi, ali Vida je opet nasmijao prisutne:

-Tko prati Bundesligu, to ni Kramarić ne prati koji igra tamo je****

Neka pitanja bila su baš za "mozganje", ali na sljedeće su također svi znali o kome se radi.

Tko je jedini igrač rođen u 21. stoljeću koji je zabio gol za vatrene?

- Joško Gvardiol, pa koje je on godište 2009.? U šali je rekao Kramarić.

Slika stadiona na kojem je igrala Hrvatska na Svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014. godine, zbunila je mnoge, a poprilično Petkovića koji je mislio da se radi o sada već davnom Japanu...

- Još sam skupljao sličice za to prvenstvo 2002. godine u Japanu, i sve stadione sam skupio, rekao je Petković za stadion u Manausu.

Bilo je tu naravno još niz zanimljivih odgovora, a najbolje da sami pogledate sve, jer slika, točnije video govori više od riječi.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 15:46