StoryEditorOCM
Domaći nogometsrebrni iz moskve

Prvak se želi još pojačati: nekadašnji reprezentativac Hrvatske blizu potpisa sa mostarskim Zrinjskim

Piše R. R.
26. srpnja 2023. - 20:38

Zrinjski je poražen na svom terenu u dvoboju drugog pretkola Lige prvaka od Slovana, ali „Plemići“ neće tek tako odustati od Lige prvaka, pokušat će na gostovanju u Bratislavi napraviti preokret.

I čelnici mostarskog kluba rade oko novih pojačanja, igrački kadar Zrinjskog za novu sezonu još uvijek nije kompletiran. Prema neslužbenim informacijama Mostarci bi mogli dobiti veliko ojačanje, pregovori su u tijeku. Riječ je o 31-godišnjem hrvatskom veznjaku Filipu Bradariću koji je, neslužbeno, sve dogovorio sa Zrinjskim.

Bradarić je dobro poznato ime, u Zrinjski stiže nakon što je skoro godinu dana bio bez angažmana. Posljednji mu je bio u saudijskom Al Ahliju koji je napustio u rujnu prošle godine. Ponikao je u Hajduku,  igrao je za talijanski Cagliari i španjolsku Celtu, te rijeku i Al Ain.

Bradarić je svojevremeno igrao i za reprezentaciju Hrvatske, ima zabilježenih šest seniorskih nastupa, a bio je i dio reprezentacije Hrvatske koja je 2018. godine osvojila srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 23:53