StoryEditorOCM
Domaći nogometpojavila se snimka

Kandidat za predsjednika Dinama: ‘Ovo što ću reći je čak hereza, ali mislim da bi bilo dobro da Hajduk bude prvak...‘

Piše Sport SD
12. veljače 2024. - 09:08

Kandidat za predsjednika Dinama Otto Barić s liste ‘Dinamo iznad svih‘ u studenome 2023. godine bio gost podcasta Bauštela.hr, zanimljiva je bila njegova izjava o hrvatskom nogometu.

- Ja sam obični navijač, obični član Dinama. Ali poštujem svaki dobar nogometni klub koji igra dobar nogomet. Ovo što ću reći je čak jedna hereza, ali mislim da bi za hrvatski nogomet bilo dobro da Hajduk bude prvak ove ili sljedeće godine, čisto da se malo osjeti. Iako mislim da se to neće dogoditi, izjavio je Barić.

Otto Barić junior ugledni je arhitekt, sin pokojnog Otta Barića, bivšeg trenera Dinama i izbornika hrvatske nogometne reprezentacije.

Barićevu izjavu pogledajte OVDJE (na 1:08.20).

U ožujku po prvi puta održat će se u Dinamu djelomično demokratski izbori u kojima će članovi izabrati 25 od 60 skupštinara, a ostalih 35 članova Skupštine birat će i dalje Izvršni odbor kluba.

U Dinamu već neko vrijeme traje borba za prevlast, a osim liste ‘Dinamo iznad svih‘, tu je i lista ‘Dinamovo proljeće‘ čiji je kandidat za predsjedničku funkciju legendarni Velimir Zajec.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 01:39