StoryEditorOCM
Domaći nogometljut kao ris

‘Je**ni Z...‘ Perišić napisao misterioznu objavu, zbog Brozovića opsovao vlasnika Intera?

Piše SPORT SD
29. lipnja 2023. - 14:00

Još uvijek se nezna sudbina Marcela Brozovića, povezuje ga se sa saudijskim Al Nassrom i Barcelonom. Ima ponude oba kluba a mnogi s nestrpljenjem čekaju rasplet situacije.

Jedno je sigurno, napušta Inter ovo ljeto, talijanski klub ga prodaje i to je konačno. Posljednjih dana talijanski mediji napominju da je Barcelona velika želja Brozovića, ali se Inter i katalonski klub još uvijek nisu uspjeli dogovoriti.

No, cijelu situaciju prati i Ivan Perišić, dugogodišnji Brozovićev suigrač u Interu i reprezentaciji. Brozović je na Instagramu objavio fotografiju u Interovom dresu uz emotikone srca a Perišić je u komentar napisao samo "Jebeni Z...". 

Misteriozna objava je odmah zaintrigirala talijansku javnost koja je počela tumačiti Perišićev komentar. Njihov zaključak, kao i zaključak talijanskih medija je da Z znači Zhang, što je prezime Interovog vlasnika, kineza Stevena Zhanga. Glavna teorija je da je Perišić bijesan zato što je Zhang taj koji je inicirao prodaju Brozovića, iako ništa još nije potvrđeno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 07:54