StoryEditorOCM
Domaći nogometjakirović je bivši

Oglasio se Dinamo, evo tko sjeda na klupu: ‘Najvažnije je da u ovakvim situacijama ostanemo ljudi..‘

Piše Sport SD
19. rujna 2024. - 11:25

Sergej Jakirović više nije trener Dinama, presudio mu je debakl protiv Bayerna na otvaranju Lige prvaka. U Dinamo je stigao iz Rijeke krajem kolovoza prošle godine, s Modrima je upisao ukupno 41 pobjedu, devet remija i deset poraza. 

Oglasio se Dinamo, objavu prenosimo u cijelosti...

GNK Dinamo ovim putem želi obavijestiti javnost kako je dogovoren sporazumni raskid ugovora s dosadašnjim trenerom plavih, Sergejom Jakirovićem. Prvu momčad će kratkoročno do odluke o novom dugoročnom trenerskom rješenju voditi dosadašnji član stručnog stožera, Sandro Perković.

Sergeju Jakiroviću od srca zahvaljujemo na svemu što je dao za naš klub i želimo mu puno sreće i uspjeha u nastavku karijere. Ovim putem apeliramo i na medije i javnost da imaju razumijevanja prema Sergeju Jakiroviću i njegovoj obitelji i da ne pogoršavaju ionako stresnu situaciju.

image

Velimir Zajec

Ranko Šuvar/Cropix

“Prije svega želim Sergeju Jakiroviću zahvaliti na svim rezultatima koje je postigao. Imali smo ugodnu suradnju, na mene je ostavio dojam kvalitetne osobe i želim mu puno sreće u daljnjoj karijeri. Najvažnije je u ovakvim situacijama da ostanemo ljudi, te da interes Dinama stavimo na prvo mjesto. Na svima nama je sada da donesemo kvalitetnu odluku o novom treneru u ovom nezgodnom trenutku po Dinamo i da se vratimo na pobjedničke staze”, kazao je predsjednik GNK Dinamo Velimir Zajec.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 11:41