StoryEditor

Borba legendarnog Vatrenog, Ivana Klasnića traje već gotovo 13 godina: Nijemci tvrde da će dobiti odštetu jer su liječnici pogriješili

Piše SN
27. lipnja 2020. - 19:50
 Paun Paunović/Hanza media

Borba legendarnog Vatrenog, Ivana Klasnića s liječnicima iz Werdera traje već gotovo 13 godina, a sada bi se sve uskoro moglo privesti kraju. Svima je poznato kako je sjajni napadač zbog zdravstvenih problema morao prekinuti svoju karijeru, a tada je i tužio liječnike kluba, Götza Dimanskog i Manjua Guhu koji nisu na vrijeme prepoznali bolest koja se mogla otkriti najobičnijom analizom krvi, prenose Sportske novosti

Kada je Klasnićev predmet stigao na sud utvrđeno je kako je došlo do niza propusta kod liječnika te je donesena procjena kako se za Klasnićevu bubrežnu disfunkciju znalo još od 2002. godine.

Danas mediji u Njemačkoj tvrde kako je došlo do dogovora između bivšeg Vatrenog i bivšeg mu kluba, a prema njihovim informacijama Klasnić bi tako trebao dobiti oko 3 milijuna eura odštete. Sud bi uskoro trebao donijeti presudu u njegovu korist.

Podsjećamo, Ivan Klasnić operirao je bubreg tri puta. Njegovo tijelo dva puta je odbacilo bubreg od majke i oca, a posljednju transplantaciju dogodila se 2017. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

26. listopad 2020 10:42