StoryEditorOCM
SplitNOVA RUNDA

Verbalni rat HDZ-a i Puljka ide dalje, Šuta uzvraća: ‘Kuzmanić je poduzetnike koji traže pomoć proglasio socijalom...‘

Piše Split SD
10. listopada 2023. - 20:14

Nakon što je gradonačelnik Ivica Puljak danas na konferenciji za novinare žestoko kritizirao HDZ koji ga je dan ranije prozvao da ne brine dovoljno o potrebitim građanima, stigao je odgovor predsjednika HDZ-a Split Tomislava Šute.

Puljak odgovorio na prozivke HDZ-a: ‘Da nisu pokrali HEP, imali bi milijardu kuna za mlade. I oni nama drže lekcije...‘

-Trudimo se biti konstruktivni i predlagati razumne mjere, no umjesto rasprave o prijedlozima, doživljavamo banalizaciju i dovodi se sve na razinu apsurda.

Na kraju, najviše ispaštaju građani jer je vlast, koja se ponosi sredstvima na računu i najvećim kreditom u povijesti grada danas odbila pružiti podršku mladim obiteljima, umirovljenicima, poduzetnicima i socijalno ugroženima.

Dosadašnji mandat ove gradske vlasti obiluje raznim situacijama, ali današnja konferencija za medije teško je opisiva i svakako spada u rubriku "vjerovali ili ne".

Puljak, Ivošević i Kuzmanić su očito bili bijesni i ljutiti što moraju raspravljati o mjerama pomoći za sugrađane. Puljak je, kao i obično, s papira pročitao tri Galešićeva komentara o HDZ-u.

image


 

Nikola Vilić/Cropix

Međutim, Kuzmanić je bio najzabavniji, vjerojatno jer ga rijetko vidimo u javnosti. Na prijedlog mjera pomoći za poduzetnike, odgovorio je da su poduzetnici koji traže bespovratna sredstva i poticaje socijalni slučajevi!

image
Screenshot Facebook
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2024 17:40