StoryEditorOCM
Splitfali mjesta u domu

Studentski centar poziva splitske najmodavce: ‘Preko našeg oglasnika naći ćete stanare u rekordnom roku!‘

Piše D.B.
24. kolovoza 2023. - 08:28

Iz splitskog sveučilišnog Studentskog centra pozivaju najmodavce da iznajme svoj stan uz pomoć oglasnika SC-a Split.

Ove godine oboren je rekord u prijavama za mjesto u studentskom domu, ali mjesta su ograničena pa će brojni studenti sreću potražiti u privatnom smještaju. Internetska stranica www.oglasnik.scst.hr velika je pomoć i studentima koji traže stan ili cimera, ali i najmodavcima koji izdaju svoj stan u najam.

Sveučilište u Splitu je u ekspanziji i na njemu studira nešto više od 18.000 studenata. Studentski domovi Bruno Bušić, dr. Franjo Tuđman te Hostel Spinut nude 1173 kreveta studentima što je nedovoljno na ukupan broj studenata. Jedino je rješenje potraga za privatnim smještajem.

- Dragi najmodavci, možda se upravo među studentima krije vaš idealan stanar. Na internetskom oglasniku stanova Studentskog centra Split možete besplatno oglasiti stan koji nudite u najam bez potrebe plaćanja agencijske provizije. Oglas kreirate preko par klikova uz samostalno određivanje cijene i vremenskog intervala dostupnosti stana. Također, samostalno kreirate opis stana, ostale informacije koje smatrate korisnima i imate mogućnost prilaganja fotografija stana. S druge strane student preko internetskog oglasnika uz upotrebu određenih filtera može jednostavno pronaći stan s odgovarajućom cijenom i u željenom kvartu također zaobilazeći agencijsku proviziju. Koristeći ponuđene filtere lako mogu provjeriti i udaljenost potencijalnog stana od fakulteta na kojem studiraju - ističu u SC-u, pozivajući najmodavce da oglase svoje stanove na njihovom oglasniku i na taj način olakšaju život i sebi i studentima.

- Poučeni dosadašnjim trogodišnjim iskustvom rada ove aplikacije, svi oglašeni stanovi pronađu svoje stanare u rekordnom roku - tvrde.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 11:15