StoryEditorOCM
SplitPILOT ŽARE - KRALJ!

Sreća u kokpitu Croatia Airlinesa, oko pilota Dragana čak 10 djece: ‘S veseljem smo prevezli obitelj iz Splita...‘

Piše split sd
10. srpnja 2023. - 14:54

Kad poželiš fotografiju s pilotima pa povedeš svu braću i sestre. S veseljem smo prevezli prekrasnu obitelj s desetero djece iz Splita do Pariza, a želimo im i svako sljedeće putovanje ispunjeno nevjerojatnim iskustvima i radostima. 

Objava je to sa službene Facebook stranice Croatia Airlinesa garnirana fotografijom desetero mališana snimljenih u kokpitu s članovima posade.

Pet curica, sve u istim vešticama, i pet dječaka.

Fotografija je izazvala u kratkom roku gomilu lajkova i pozitivnih komentara. Netko je spomenuo i "Sam u kući", a bilo je i onih koji su komentirali kako velike obitelji ne bi trebale zajedno putovati...

Ipak, prevaladali su pozitivni dojmovi, a netko je napisao i kako su obojica pilota s fotografije Trogirani. Jedan od njih se, komentiraju ljudi, zove Žan, a drugi je Dragan Žarković, kojega je javnost upoznala kad je pozirao s kapetanom hrvatske nogometne reprezentacije Lukom Modrićem na putu za Saudijsku Arabiju, gdje su odigrali posljednju pripremnu utakmicu prije Svjetskog prvenstva u Katru, a bio je i kopilot  koji je bio kopilot u zrakoplovu u kojem je 1998., nakon posjeta Hrvatskoj, natrag u Rim letio katolički poglavar papa Ivan Pavao II.

Žarković ima iza sebe 30 godina pilotskog staža, a u jednom intervjuu za Slobodnu već je kazao kako "ima najljepši ured na svijetu, i to na visini od 11.000 metara, i gotovo svakodnevno uživam u ljepotama Hrvatske."

Svakako, vidi se da je uživao i prevozeći ovu veselu familijcu.

- Žare kralj! - komentirao je netko

- Zatrpalo Žarkovića...

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 00:54