StoryEditorOCM
SplitŠTO BISTE VI?

Splićanka izletila sa sporedne ulice i skoro izazvala sudar. Odmah se ispričala vozaču, a onda je on izašao iz auta...

Piše Split SD
23. studenog 2023. - 17:47

Na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode osvanula je zanimljiva objava jedne splitske vozačice, koja je, s obzirom na sadržaj, očekivano izazvala lavinu komentara.

- Srijeda oko 8, Osječka Split – izletila sam bijelom autu MA tablica sa sporedne ulice i skoro izazvala sudar, vozač je otvorija vrata, ja prozor i vičem oprosti (jer debil sam), on izlazi iz auta i dolazi meni vikat da sam glupača koja ga je skoro udrila i da vozi dite i nastavlja urlat iako ja ponavljam "Oprosti, nisam te vidila".

Pa, momak nadam se da si ponosan na macho performans isprid svog i mog diteta, ne znam šta sam tribala da bi zadovoljilo tvoj ego. Ispričala sam se x puta šta tebe nije omelo da nastaviš ni kad su ti drugi trubili da se makneš nego si udarija i po njima. Ti sigurno u životu nisi nikad falija - iskreno je podijelila svoje iskustvo.

Kao što ste mogli i pretpostaviti, komentari su bili podijeljeni - neki su se stavili u njezinu situaciju, neki u situaciju vozača kojeg je zamalo udarila. Svakome se ovo može dogoditi, bilo u jednoj ili drugoj ulozi. 

image


 

Tom Dubravec/Cropix

- Ovdje se ekipa ponaša ka da nikada nije oduzela prednost ili skoro skrivila prometnu. Nema onog tko nije napravio grešku u prometu, a ako misli da nije, onda vjerojatno nema pojma o vožnji. Greške se događaju, super ako nisu s težim posljedicama, ispričas se, idemo dalje, doviđenja. Više kulture ne bi odmoglo.

- A joooj ja sam živac u takvim situacijama i vjerojatno se ne bi mogla suzdržati kao ni on, iako bi nakon par sati dok bi došla k sebi bila u bedu što sam nekoga povrijedila jezičinom.

- Takav doma i na poslu ne smije zucnuti, pa samo čeka kada će pokazati svoju "muškost".

- Ja se upravo oduševih, stvarno sam mislio da nema bezgrješnih i idealnih. Al‘, eto hvala Bogu vidim ima ih.

- Trebala si istrpit jer si samo dobila jezikovu juhu, a čovjek je zbog tvoje greške mogao proći puno gore.

- Sorry, al oprosti ne pomaže, podrška čoviku, isto bi reagirala ko on. Sama kažeš da si debil, u tom slučaju ne vozi više, jer previše je debila na cestama i svakodnevnih crnih scenarija.

- Ljudi moji dragi, pa na ne mogu vjerovat...čitam i ne vjerujem...kao da nitko od vas nikad nije izletiio...ili napravio neki kiks u prometu... pa ženi je žao, nije da je to namjerno napravila...ili iz obijesti... užas jedan kakav smo narod postali....

- Uvik ima debila. Zanima me bi li tako reagira da je bija neki mišićavi muškarac ...

- Šta misliš ako napraviš slatku facu i kažeš oprosti da će se sve riješiti. Gledaj bolje drugi put kad voziš

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. svibanj 2024 17:57