StoryEditorOCM
Splitdrama na visokoj

Šokantna ispovijest Splićanina: ‘Bježite od ovih stanodavaca! Čim smo blizance donijeli iz rodilišta, počela je tortura‘

Piše Božidar Lončar
12. studenog 2023. - 12:26

Iako je turistička sezona sada već iza nas, još i dalje pronalazimo priče ljudi iz Splita koji su, prema njihovim riječima, izbačeni bez puno pitanja na ulicu, i to s čitavim obiteljima. Posljednja ispovijest, i to šokantna, dolazi od muškarca koji s velikom obitelji i jednim bolesnim djetetom u iduća dva tjedna mora napustiti stan, kako veli u Facebook grupi "Tražim stan/iznajmljujem stan Split". 

Prije nego što je izbačen, piše muškarac, prošao je torturu. Evo što je napisao:

– Evo samo upozorenje, ako naiđete na oglas za stan na Visokoj, izbjegnite ga u širokom luku. Mene i moju obitelj su izbacili iz toga stana jer im smetaju djeca. Znači, izbačeni smo iz stana s njihovih devet mjeseci i to su nam dali rok od 15 dana. Kad smo taj stan našli, kazali smo vlasnicima da planiramo još jedno dijete i da već imamo kćer s autizmom. Nakon nekog vremena dobili smo blizance. Toga dana kad smo donijeli bebe iz rodilišta, sin vlasnika je s nama prestao komunicirati i počeo je raditi "dišpete". Počelo je s perilicom za rublje, da im smeta, pa smo kupili novu, inverter da se ne čuje, pa su patronažnoj sestri koja je dolazila radi vježbi s djecom zagrađivali auto, te nakon što ode, upalili bi glazbu što glasnije da prepadnu djecu da ne mogu spavati. Osim toga bilo je zabranjeno i pomaknuti stolicu u stanu jer gore oni sve čuju, gledanje odozgo s balkona i diranje u sve šta se radi, pranje skala u cijeloj kući jer smo mi kao "neka velika obitelj".

image
Screenshot/ Facebook: Tražim stan/ iznajmljujem stan Split

Sve skupa, nadajte se da vas neće prihvatiti ka i nas u tu svoju "predivnu" obitelj, u kojoj jedni druge nazivaju "smradovima "i "gadovima" kakvih nema, jer su sve osim obitelji. Znači, jedan veliki "Big Brother" uz dobru dozu maltretiranja. Čast pojedinim iznimkama u toj kući koji su super i pokazali su da imaju srca. Sve u svemu, bježite od tih ljudi.

Objava je dovela do niza grubih komentara i osuda prema onome tko se, prema riječima autora objave, odlučio ovako nešto napraviti:

Ponašat se tako prema mladim obiteljima i dici je normalnim ljudima nezamislivo.

Užas.

– Sram ih bilo.

– Prestrašno.

– Sram ih bilo, obitelji s bebama tako izbaciti.

Kakvi ljudi! Nadamo se da će se obitelj snaći...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 00:18