StoryEditorOCM
Splitnešto se kuha...

Rat bivših ‘drugova‘: SDP-ov tajnik u Splitu optužio Barbira za kazneno djelo, ovaj najavio izbacivanje Matijevića?!

Piše Split SD
19. travnja 2024. - 15:27

Politički tajnik splitskog SDP-a Karlo Pilko​ osvrnuo se na svom Facebooku na izborni neuspjeh bivšeg stranačkog kolege Damira Barbira koji s 5. mjesta na listi koalicije Rijeke pravde iz kvote Centra nije uspio ući u Sabor na upravo održanim parlamentarnim izborima.

- Žeton Barbir, koji je izdao stranku kako bi se ugurao u Sabor završio je svoj politički put još jednim porazom. Sav novac svijeta ne može ti pomoći da bi se oprao pred ljudima. Ukrao si i koristio bazu članova SDP-a, što je kazneno djelo i kršenje GDPR-a.

Baš ćemo sa zanimanjem čekati financijsko izvješće koje će Centar podnijeti DIP-u da vidimo jesu li točne priče da je na crno platio call centar, na crno platio letke, na crno platio PR... - naveo je Pilko.

image
Screenshot/Facebook

Barbir mu nije ostao dužan pa mu je također na Facebooku odgovorio sljedećim statusom:

image

Damir Barbir

Privatna Arhiva

- Evo, da dam na važnosti ovom Pilku. Proziva i baljezgari o nekom imaginarnom novcu, čovjek koji je već niz godina na državnoj sisi korisnik naknada od kojih živi, a pokazuje slike iz nekih vježbaonica gdje izgleda poprilično zdrav.

Groteskno. Nažalost nije mu palo napamet zasukati rukave i nešto uplatiti u proračun osim da ga samo siše.

Međutim, s obzirom na sve klevete koje je činio u kampanji gdje je osramotio i sebe i svoju družinu, osigurat ćemo da sav novac koji siše iz državnog proračuna, vratimo nazad građanima.

Vidim to kao čin domoljublja.

image

Karlo Pilko

Jakov Prkić/Cropix

Nadam se da ga nalogodavac iz poznatog splitskog klana neće ostaviti na cjedilu i da će mu podmiriti barem dio troškova iz njegovog poznatog fonda ‘ja tebi, ti meni‘ kako bi i dalje mogao bezbrižno besposličariti na Facebooku kao vrhuncu svog stvaralačkog opusa.

Plitko Pilko..

P.S. Zbog opstrukcija svoje koalicije u parlamentarnim izborima, nalogodavac uskoro postaje bivši SDP-ovac. Rekao mi je "obiteljski prijatelj" - zaključio je Barbir svoju objavu aludirajući na Davora Matijevića, predsjednika splitskog SDP-a kao nalogodavca, te na Peđu Grbina kao "obiteljskog prijatelja".

image
Screenshot/Facebook
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 09:52