StoryEditorOCM
SplitZASUKALI RUKAVE

Počele su pripreme za Ultru, pusta oprema polako pristiže u Park mladeži... Ove je godine već pao jedan rekord

Piše split sd
21. lipnja 2023. - 14:47

Točno s prvim danom ljeta, Split se počinje pripremati za par najprofitabilnijih dana u godini; period Ultra festivala. Iako će se ova manifestacija održati tek tamo za 15 dana, između 7. i 9. srpnja, pripreme su već u punom jeku. Oprema lagano pristiže na Park mladeži, a radnici su već ozbiljno zasukli rukave. 

image
Paun Paunović/Cropix
image
Paun Paunović/Cropix

Nakon Splita, kao i obično, Destination Ultra seli u Bol, Hvar i Vis.

Podsjećamo, ovo je deveto izdanje festivala, a na njemu će nastupiti: Adam Beyer, Afrojack, Alesso, Axwell, Boris Brejcha, Carl Cox, Charlotte de Witte, DJ Snake, Enrico Sangiuliano, Fedde Le Grand, Gryffin, Hardwell, HI-LO, Martin Garrix, Mathame, Morten, Nora En Pure, Oliver Heldens, Steve Aoki, Tchami, Zedd i Timmy Trumpet.

Zabilježena je i rekordna prodaja regionalnih festivalskih ulaznice čija je cijena, u međuvremenu, porasla s 99 na 115 eura. 

image
Paun Paunović/Cropix

Među partnerima festivala je i Hrvatska turistička zajednica, koja je dala značajan doprinos u pozicioniranju Hrvatske kao jedne od top europskih festivalskih destinacija. 

image
Paun Paunović/Cropix

Postoje špekulacije i kako bi ovo mogla biti posljednja Ultra u Split, nakon čega bi festival mogao preseliti na drugu lokaciju, pri čemu se u kuloarima spominje Zadar. S ovim upitom smo se interesirali kod organizatora, ali odgovor nismo dobili.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 15:48