StoryEditorOCM
Splitgodišnjica

Nazorovci se okupili 50 godina od mature, među bivšim gimnazijalcima legendarne splitske škole zapazili smo poznata lica

Piše split sd
30. kolovoza 2023. - 09:32

Nakon pedeset godina sastala se generacija koja je splitsku Realku, sada V. gimnaziju Vladimir Nazor, upisala 1960. i maturirala 1973. godine Dvadeset učenika bivšeg prirodno-matematičkog e razreda sastali su se u gimnaziji gdje su obnovili uspomene i podijelili ukratko što se promijenilo u njihovim životima u proteklom razdoblju. Prisjetili su se kolege Marija Naranče i svih profesora koji su preminuli.

Svoje su ugodno cjelodnevno druženje nastavili uz prezentaciju starih fotografija i sjećanja te obećanja da će se ovi nezaboravni trenuci ponoviti što prije.

Neke smo na fotografiji prepoznali, ima ih koji su postigli i zavidne karijere, poput dugogodišnje ravnateljice III. gimnazije (ex MIOC) Mirjane Matijević.

Na fotografiji redom čuče: Pivčević Mladen, Rajko Zupan, Nikša Efendić, Tonči Vukasović i Maja Škovrlj Bejdić;

Prvi red: Mladen Marušić, Gita Papić Dragičević, Maja Vrančić, Dragica Balić Kopić, Mirjana Penić Matijević, Zdenka Mandić Guć, Marina Zlatanović Tafra i Darko Fadić;

Drugi red: Ivo Žuvela, Gordana Galić Topić, Slobodanka Vidak Lapčić, Željko Đapić Kranjac, Željko Pezelj Davor Senjanović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 01:58