StoryEditorOCM
SplitODMAH je platio

Nakon što je kažnjen zbog incidenta na plaži, Trifunović danas dobio još jednu kaznu u Splitu. Zatekli su ga na ulici...

9. rujna 2023. - 13:36

Poznati srpski glumac Sergej Trifunović ponovno je kažnjen sa dvjesto eura nakon što je na Općinskom prekršajnom sudu u Splitu prethodno kažnjen sa petsto eura zbog držanja psa bez nadzora i vrijeđanja policijskih službenika.

Par sati nakon što je izišao iz sudnice Sergej Trifunović je izveo svog njemačkog ovčara u šetnju u subotu oko 12.55 sati te su ga policija i komunalno redarstvo zatekli kako njegov njemački ovčar slobodno šeta Bosanskom ulicom, u samom centru grada, bez povodca i zaštitne korpe, dakle bez ikakvog nadzora.

Izrečena mu je kazna od 200 eura u vidu prekršajnog naloga, a kako je Trifunović platio kaznu odmah, naplaćeno mu je samo dvije trećine kazne, znači 133 eura.

Naime, ako pas šeta bez povodca, mora imati zaštitnu korpu, a ako je na povodcu ne mora. Njemački ovčar je kategorija psa koji se tretira kao životinja koja može ugroziti ljude.

Trifunović: Nikad više neću doći u Split! Maltretiraju mještane i vlasnike kafića koji se ne ližu s gradskom vlasti

Sergej Trifunović kažnjen s 500 € nakon incidenta na splitskoj plaži; Ljutit je napustio zgradu suda

Ovdje Trifunović više ne može reći da nije vidio nikakv znak o zabrani šetanja psa bez povodca i korpe kao što je govorio nakon incidenta na Kašteletu kada je pas trčao među kupačima više do dvadeset minuta, niti o ‘luđakinji‘ koja ga je prijavila.

Policija je u prvom slučaju zatražila ukupno 1.000 eura kazne, 700 za vrijeđanje policajaca i 300 eura za psa bez nadzora, a na koncu je Trifunović za oba prekršaja osuđen na 500 eura. Mora platiti i troškove postupka u visini od 50 eura.

Par sati koje je proveo u policiji računaju mu se kao dan uhićenja pa je u konačnici kazna 460,18 eura. Smatrat će se da je u cijelosti plaćena ako Trifunović odmah plati dvije trećine preostale kazne. I on i policija odrekli su se prava žalbe.

Sada je platio odmah 133 eura tako da je Trifunovića njegov ljubimac košta 590 eura jer Trifunović nije htio ograničiti njegovu slobodu i komod.

Policiju je pozvala žena koja je i svjedočila na suđenju, a svjedočila su i dva policajca koje je Sergej vrijeđao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 06:20