StoryEditorOCM
Splitza zajedničko dobro

Inicijatori akcije pozivaju vlasnike: Imate prazan apartman ili stan? Ustupite ih našim medicinarima, potrebe za sekundarnim smještajem su velike!

Piše Merien Ilić
14. travnja 2020. - 14:15
Brojni smještajni objekti, baš kao i ulice, ovih tjedana su prazni, a mogu biti spasonosni za sve koji se bore protiv pandemije Vojko Bašić/HANZA MEDIA

U našem gradu pokrenuta je hvalevrijedna akcija pružanja sekundarnog smještaja koja je ponajprije usmjerena na zdravstvene radnike i ostale sudionike u borbi protiv pandemije, kao i na građane koji su pod mjerom samoizolacije, a nisu u mogućnosti samostalno pronaći privremeni zamjenski životni prostor.

Pod nazivom “Sekundarni dom Split” preko Facebooka će se prikupljati kontakti donatora, odnosno vlasnika apartmana, stanova i sličnih prostora, te drugih “sekundarnih” nekretnina koje bi građani bili spremni ustupiti drugima kojima je to potrebno, posebice onima koji su na prvoj crti obrane protiv koronavirusa.

– Imamo potvrdu kako od Ravnateljstva KBC-a, tako i od djelatnika koji očekuju početak svojih smjena, da potrebe za sekundarnim smještajem još ima, i to u...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 03:51