StoryEditorOCM
SplitVRIDILO SE RODIT

Hajduk traži splitsku trudnicu koja je svojim porukama za vrijeme trudova zapalila društvene mreže, čeka je nagrada...

Piše Tanja Šimundić Bendić
27. studenog 2023. - 16:28

WhatsApp poruke trudnice iz splitskog rodilišta objavljene na našim stranicama, koja je jakim trudovima usprkos mislima bila usmjerena i u pravcu Hajduka i njegove utakmice s Istrom, postale su nevjerojatni hit i u Splitu i šire.

Poruke trudnice iz splitskog rodilišta zapalile internet. Pogledajte što ju je najviše zanimalo usred jakih trudova

Toliko veliki da se svi pitaju tko stoji iza vatrene navijačice splitskih Bilih koja je u najvećem danu svog života, u bolnom trenutku iščekivanja prinove, između trudova, dripova, potencijalnog carskog reza, imala snage brinuti i o hajdukovom stanju na terenu.

Pokušali smo je i mi pronaći, no potraga nam je bila otežana činjenicom da je u tom trenutku u rodilištu nekoliko mama na svijet donosilo svoje bebe. Među rodiljama je bila i navijačica Bilih za koju se zainteresirao i omiljeni joj splitski klub.

image
Mario Todorić/Cropix

U Hajduku nisu stali samo na tome, zbog te jedne velike ljubavi i poruka koje su privukle ogromnu pažnju, odlučili su je nagraditi baby paketom iz hajdučke kampanje "Vridilo se rodit". Takvu volju, takvu ljubav, takvu brigu, smatraju u Hajduku, treba nagraditi.

Poruke koje je sad već mlada mama slala putem WhatsApp-a, brzinom munje su se proširile virtualnim svijetom. Brojne je razveselila i nasmijala njena prepiska s bliskom joj osobom. Mnogi se pitaju je li to istina, ili je samo šala.

image
Hajduk fan shop

No, ako i je bila šala, što je uvijek moguće, raznježila je i Hajdukove navijače, ali i brojne ljude do kojih je isječak poruka stigao. Ako je sve živa istina, e onda mamu u Hajduka čekaju lijepe stvarčica za bebicu, dar koji stiže iz kampanje splitskog kluba i "Tommyja" kao poslovnog partnera. U njemu se nalazi mnoštvo stvarčica koje jako dobro dođu svakom roditelju.

image
Tom Dubravec/Cropix

Kampanja splitskih Bilih, stoji u opisu, usmjerena je na sve pozitivne vrijednosti koje Hajduk nastoji promicati i usaditi najmlađima. Kako kroz rad s djecom unutar Akademije, tako i s posebnim naglaskom na sve male navijače i članove kroz razne aktivnosti uključenih u život Kluba.

U velikoj Hajdukovoj obitelji neki od navijača tu pripadnost stječu već od prvog dana dolaska na svijeta. Na sam dan svoga rođenja.

E, pa tu bebicu i njenu ponosnu mamu navijačicu u klubu bi voljeli upoznati. Slobodna Dalmacija će u tome rado pomoći, a za početak mama nam se sa svojim kontakt podacima može javiti na mail split@slobodnadalmacija.hr.

image
Ivan Hrkać
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 07:34