U glavnoj ulici u Imotskom, oslobođenoj od vječitog zagrljaja automobila, na stolu do stola, a bilo ih je nepregledno, na štandu do štanda, a bilo ih je četrdesetak, nudila se izvorna hrvatska spiza.
Od Vukovara do neretvanske doline, od Pazina i Gorskog kotara, do Siska. Dobri i vrijedni članovi Udruženja obrtnika Imotske krajine, na čelu s predsjednikom Hrvojem Biošićem, treći put su razveselili tisuće Imoćana i njihovih gostiju organiziranjem Obrtničkih dana i gastronomskom manifestacijom.
Posjetiteljima je podijeljeno čak 6500 porcija jela koja su dolazila iz Vukovara, Pakraca, Petrinje, Gline, Topuskog, Siska, Zaboka, Krapine, Krapinskih Toplica, Gornje i Donje Stubice, Oroslavlja, Marije Bistrice, Stubičkih Toplica, Zagreba, Vrbovskog, Pazina, Novog Vinodolskog, Trogir...