StoryEditorOCM
Splitraspisan natječaj

Tražite posao? Grad Split traži nove djelatnike i to na neodređeno; donosimo detalje, još se stignete prijaviti...

Piše S. Ša.
20. kolovoza 2024. - 17:15

Bojan Ivošević objavio je na svom Facebook profilu kako još tri dana traje rok za prijave na natječaj za financijskog referenta (SSS) u financijama grada.

Naime, traže se dva izvršitelja, na neodređeno vrijeme na radnom mjestu "financijski referent za gradsku riznicu".

Financijski referent za gradsku riznicu kontrolira i verificira knjigovodstvene isprave te nastale poslovne događaje evidentira u poslovne knjige Grada i proračunskih korisnika za koje knjigovodstvene poslove obavlja Grad, usklađuje stanja na računima glavne knjige sa stanjima analitičkih evidencija.

Komunicira s ostalim ustrojstvenim jedinicama u svrhu usklađenosti knjigovodstvenog stanja i povremeno surađuje s financijskim institucijama i ostalim pravnim subjektima u svrhu rješavanja, prikupljanja i razmjene poslovnih informacija. Provodi samokontrole i druge kontrolne aktivnosti. Po potrebi sudjeluje u radu stručnih radnih grupa.

Brine o pravilnom odlaganju poslovnih knjiga i čuvanju knjigovodstvene dokumentacije po načelu urednosti i u skladu sa zakonskim propisima i unutarnjim aktima. Obavlja i druge aktivnosti i poslove po nalogu nadređenog službenika.

Natječaj je na stranicama Grada Splita objavljen 14. kolovoza, a rok za podnošenje prijava istječe zaključno s danom 22. kolovoza. Uvjete natječaja u cijelosti možete pogledati ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 22:47