StoryEditorOCM
SplitKad ćemo na kavu?

Splitski učenici na Pjaci širili radost: građane obradovali omiljenim crnim napitkom i punjenim pralinama

Piše Milena Budimir
14. veljače 2023. - 17:54

Nema ništa ljepše nego li spojiti mladost i radost. A ako uz sve to zamiriše i svježe skuhana kava riječi više nemaju važnost. Samo osjećaji.

Učenici splitske Turističko-ugostiteljske škole, budući baristi, okušali su se u vještinama pripreme kave i "latte arta", a mladi slastičari predstavili svoje praline, punjene kremom od kave, koje su za dan Svetog Valentina izradili pod mentorstvom svjetski poznatog umjetnika čokolatijera Marinka Biškića.

U kavani Central na Pjaci servirali su svoje uratke gostima, a onda izašli vani, ponuditi ih prolaznicima. Tako se, eto, širi radost!

- U sklopu Projekta uspostave regionalnog centra kompetentnosti u sektoru turizma i ugostiteljstva kao ključne aktivnosti prepoznate su: poboljšanje izlaznih kompetenci...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. studeni 2024 20:49