StoryEditorOCM
Splitprozvala i puljka

Šefica splitskog kotara oštro po Ivoševiću zbog vrijeđanja kolegice: Da organiziramo akciju da nam verbalno ne pije krv?

Piše Split SD
1. lipnja 2024. - 10:58

Marina Kovačević, predsjednica kotara Šine stala je u obranu svoje kolegice Lare Arapović Bonačić, predsjednice kotara Grad koju je dogradonačelnik Bojan Ivošević jučer na Facebooku verbalno izvrijeđao.

- Trebaju li mjesna samouprava i Gradsko vijeće stvarno organizirati dobrovoljno darivanje krvi kako nam zamjenik gradonačelnika g. Bojan Ivošević više ne bi verbalno "pio krv"? Verbalno nasilje prema jednoj predsjednici kotara je nasilje prema cjelokupnoj mjesnoj samoupravi!

image

Lara Arapović Bonačić

Duje Klarić/Cropix

Javno pozivam gradonačelnika g. Ivicu Puljka da se javno izjasni i zauzme stav o ponašanju svog zamjenika i njegovom sve gorem i sve češćem vrijeđanju žena koje su demokratski i legitimno izabrane na funkcije u našem gradu!

image

Marina Kovačević

Saša Burić/Cropix

Nota bene, zamjenikovi verbalni ispadi bijesa i prijezira nekako zaobilaze članice najjače stranke u državi i koncentriraju se na manje stranke, nezavisne liste i izabrane na natječaju. Tko šuti, taj se slaže, gradonačelniče! Manjak discipline vojnika je odgovornost zapovjednika! - poručila je Kovačević.

image
Screenshot/Facebook

Podsjetimo, čelnica kotara Grad je objavila, kako je navela, uzmemurjuću snimku kosira koji se pokušava probiti kroz mrežu koja visi na skelama postavljenim zbog radova na istočnim zidinama Dioklecijanove palače. Ptica je na kraju, srećom, uspjela pronaći rupu u mreži kroz koju je pobjegla. 

image
Vojko Bašić/Cropix

- Kosiri su strogo zaštićene životinje! Pogledajte odnos Grada Splita prema ovim posebnim životinjama. Kaže Ivošević jutros da nisu stavili mreže - napisala je u opisu uz objavu. 

Na to joj je Ivošević odgovorio u komentaru da "se smiri i nauči osnove prije nego počne štrapat".

Šefica kotara Grad objavila video jadnog kosira. Javio se Ivošević: ‘Smiri se i nauči osnove prije nego počneš štrapat!‘

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. lipanj 2024 03:30