StoryEditorOCM
Splitprezentacija

Policajci povodom svoga dana pozivaju Splićane na druženje na Rivi; svašta će moći razgledati, dolaze i psi..

Piše SPLIT SD
27. rujna 2024. - 09:28

U sklopu obilježavanja blagdana svetog Mihovila i povodom Dana policije danas (petak, 27. rujna) Policijska uprava splitsko-dalmatinska organizira prezentaciju policijske opreme i tehnike na splitskoj Rivi, u vremenu od 09:30 do 12 sati.

Građani će imati priliku razgledati policijsku opremu i razgovarati s policijskim službenicima. Izložena će biti službena vozila, motocikli, te oprema prometne i granične policije, kao i kriminalističko-tehnički alati. Također, posjetitelji će moći vidjeti opremu protueksplozijske jedinice, Jedinice specijalne i interventne policije, te se upoznati s radom službenih pasa.

image
Josko Šupić/Cropix

- Na događaju će sudjelovati i predstavnici HAK-a te Auto kluba Split, naši partneri u projektima sigurnosti cestovnog prometa. Policijski službenici zaduženi za prevenciju dijelit će informativne materijale i razgovarati s građanima o preventivnim aktivnostima koje provodimo.

Pozivamo građane da nam se pridruže na splitskoj Rivi i zajedno s nama obilježe Dan policije u prijateljskom i informativnom druženju - poručili su iz policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. rujan 2024 09:29