StoryEditorOCM
Splitsnaga zajedništva

Pod dojmom subotnjeg događaja na Gripama, Plenković objavio fotografije: ‘Izvrsna atmosfera na godišnjici HDZ-a Split‘

Piše T. Ga.
28. siječnja 2024. - 23:19

Predsjednik vlade Andrej Plenković još uvijek je pod dojmom subotnjeg događaja na Gripama - obilježavanja 34. godišnjice osnutka HDZ Split. Na Facebooku je u nedjelju navečer objavio:

- Izvrsna atmosfera i snaga zajedništva HDZ - Hrvatska demokratska zajednica prigodom obilježavanja 34. godišnjice osnutka HDZ Split! Okosnica naše politike je briga za svakog građanina, posebno u uvjetima kriza. Nastavljamo predano raditi za boljitak Splita, Dalmacije i cijele Hrvatske. Ponosni na brojna postignuća, u 2024. idemo po novu pobjedu za Hrvatsku koja raste, napreduje i istodobno njeguje svoj identitet i vrijednosti!

U galeriji fotografija s događaja u Splitu objavio je i onu kada je na poklon dobio dres Hajduka sa svojim prezimenom, a kojeg mu je poklonio Alen Gojak, predsjednik Zajednice utemeljitelja HDZ-a "Dr. Franjo Tuđman" Splitsko-dalmatinske županije.

Andrej Plenković u nastavku objave je naveo trojicu istaknutih članova stranke - Tomislava Šutu, predsjednika splitskog HDZ-a i domaćina subotnjeg događanja, splitsko-dalmatinskog župana Blaženka Bobana, te Antu Sanadera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. lipanj 2024 13:27