StoryEditorOCM
Splitčekali zoru

Partijaneri su nam otkrili kako su se proveli na ‘Ultri‘: ‘Oduševljeni smo! Split je prelijep ali ovo nas je šokiralo‘

Piše Stipe Šarić
15. srpnja 2024. - 06:43

Završilo je i 10. jubilarno izdanje festivala "Ultra Europe" koji se odvijao protekla tri dana na Parku Mladeži.

Zbog "Ultre" u naš grad se slije ogromna brojka posjetitelja, a to je bio slučaj i ove godine. Ponovno se na stadionu, ali i po cijelom Splitu okupio iznimno veliki broj partijanera, oko 150 tisuća njih kako navode organizatori, a kako nam se čini, sudeći po njihovim riječima, nitko od njih neće otići kući razočaran.

- Ne znam što da Vam kažem, zadnje četiri godine dolazim ovdje zbog "Ultre" i uvijek budem iznova oduševljen, a tako je bilo i ove godine. Mogu reći da sam bio na mnogo festivala u raznim dijelovima svijeta, ali nigdje mi nije lijepo kao u Splitu, stvarno živite u jednom od najljepših gradova na svijetu - govori nam Amerikanac John, a s njime su se složili i drugi partijaneri.

image
Saša Burić/Cropix

- Sve tri noći smo bili ovdje i moramo reći kako je "Ultra" ponovno rasturila. Atmosfera, DJ-evi, pozornice sve je bilo na vrhunskom nivou kako i priliči ovakvom spektaklu - poručila nam je vesela grupica Nijemaca, te otkrila da im je jedna stvar ipak zasmetala.

- Jeste li vidjeli koliko košta pola litre vode? Pet eura, pa je li to normalno?! Vidjeli smo ovdje dosta momaka i cura kojima je pozlilo, te im je bila potrebna voda za koju onda moraju dati tako velik novac. Mislim da to nije u redu, shvaćamo da su hrana i alkohol skupi, ali voda, to već ne možemo shvatiti - žale nam se Nijemci.

No, usprkos tome, po riječima naših sugovornika, ali i komentarima koje smo načuli od brojnih drugih posjetitelja, čini se kako je "Ultra" i ove godine ispunila sva očekivanja svojih gostiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. listopad 2024 11:35