StoryEditorOCM
Splitčudo toga

Ne dajte da vam klinci cijelo ljeto provedu uz mobitele. Evo što je poznata splitska ekipa pripremila za osnovce

Piše sd
27. lipnja 2024. - 21:53

Počeli su praznici, ali nemojte da vam klinci cijelo ljeto bulje u mobitele i tek se tu i tamo malo bućnu u more. Udruga Zvjezdano selo Mosor i ove godine organizira ljetne škole tehničkih aktivnosti u objektu Zvjezdano selo Mosor, a otvorene su za učenike osnovnih škola od trećeg do osmog razreda.

Vrijeme je da se vaši osmaši uključe, nemate što čekati. Predviđene su tri radionice, prva traje od 8. do 12. srpnja i obuhvaća puno zanimljivih događaja za vaše klince. Tu su radionice astronomije, radio upravljanih jedrilica, elektrotehnike, robotike, modelarstva uporabnih predmeta i likovna radionica. Svaki će dan doista biti ispunjen zabavom i znanjem.

Druga skupina na Zvjezdano selo stiže u ponedjeljak 29. srpnja, a radionica traje do petka 2. kolovoza. Na programu su astronomija, programiranje, modelarstvo uporabnih predmeta, raketno modelarstvo i robotika.

I posljednja grupa, taman pred početak nastave, traje od nedjelje 18. do nedjelje 25. kolovoza. Bit će to radioamaterski kamp za mlade, u suradnji s Hrvatskim radioamaterskim savezom. A da odete na sve tri grupe?

Prijavnicu ispunite na http://www.zvjezdano-selo.hr/Portals/1/docs/2024_ljetne_prijavnica2.doc pa je pošaljite na adresu info@zvjezdano-selo.hr

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. lipanj 2024 21:53