StoryEditorOCM
Splitsve zbog centra

Ivošević odgovorio na prozivke Lidije Bekavac: Licemjerstvo par excellence. ‘Stručnjakinji‘ je ovo promaklo...

Piše Split SD
5. srpnja 2024. - 23:15

Samo sat vremena nakon objave Lidije Bekavac, na Facebooku se oglasio i dogradonačelnik Bojan Ivošević. Prigovorio je Bekavac što je, kako kaže, opstruirala kreditno zaduživanje Split parkinga koje je građane, zbog rasta kamata, na kraju koštalo 3,5 milijuna kuna.

- To kakve financijske "stručnjake" ima naša oporba to nigdje na svijetu nema.

Nakon "stručnjaka" Šute oglasila se i vrhovna "stručnjakinja" iz Županijskih cesta Split Lidija Bekavac poznata po tome da je opstruirala na zadnjoj sjednici pred raspuštanje Gradskog vijeća Grada Splita 2022. godine kreditno zaduživanje Split parkinga tvrdeći da će s vremenom kamata padati, da bi na kraju njena stručnost i genijalnost građane koštala 3,5mil kn jer je kamata narasla - tvrdi Ivošević.

Dodao je da se ista situacija koja se "Centru" dogodila u 2022. godini, dogodila i  HGS-u godinu ranije.

- Naša "stručnjakinja" Bekavac je toliko stručna da joj je promaklo da je i HGS-u u travnju 2021. godine uplaćen iznos za puni mjesec iako je vijeće raspušteno sredinom mjeseca, a razliku nisu vratili. Licemjerstvo par excellence.

Ipak vrhunac je kad "stručnjakinja" Bekavac kaže gradonačelniku da ubuduće saziva presice na temu njegovog rada kao gradonačelnika van radnog vremena. Problem je samo što je gradonačelnik dužnosnik, a ne službenik pa je njegovo radno vrijeme 24/7, al dobro možda će u trećem mandatu to naučiti, ako se HGS uspije dovući do izbornog praga.

P.s. Draga Lidija, jel Jure vratia naknade? Zna li se šta? - zaključio je Ivošević.

image
Screenshot/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. listopad 2024 23:29