StoryEditorOCM
Splitnastavak serije

Bojan negira prijateljstvo s gradskim dužnikom: ‘Gospođo Đerek, ispadate smiješni... Dotični piše protiv mene na Fejsu‘

Piše Split SD
6. listopada 2023. - 12:28

Dogradonačelnik Bojan Ivošević brzo je na Facebooku odgovorio Maji Đerek koja ga je u najnovijem statusu optužila da je pomogao navodnom prijatelju Goranu Cvitanu da riješi dug za gradski prostor. 

- Bojan Ivošević me je u travnju, ničim izazvan, dva puta tražio da "riješim" taj predmet za njegovog prijatelja te je tražio priznavanje ulaganja, što ugovorom nije dopušteno. Najprije sam Cvitanu odgovorila na telefonski poziv i detaljno mu objasnila da to što on i Ivošević od mene traže nije zakonito i da se dug mora platiti - dio je statusa Maje Đerek. 

Đerek sve objavila: ‘Ivoševićev prijatelj Goran duguje Gradu 8600€, a Bojan je urgirao za njega. A vidite ovu poruku...‘

Ivošević joj nije ostao dužan i po danima je objasnio kako je tekla komunikcija, a njegov status prenosimo u cijelosti.

- Maja Đerek nastavlja sa serijom sad već morbidnih i lako oborivih neistina. Osobu koju isključivo poznajem, al nikad u životu nismo kavu popili, predstavlja kao mog prijatelja. Zatim izmišlja da ju je itko tražio nešto za tu osobu, a da je ona to spriječila.

Pa sad ajmo o dokazivim činjenicama:

03.04.2023. Dobivam whatsapp poruku gdje me ta osoba kontaktira radi nekoga dopisa gđe. Đerek u vezi priznavanja ulaganja u gradski prostor u kojem je najmoprimac.

03.04.2023. Na isti mu odgovaram da se javi gđi. Đerek mailom, ali da mislim da radi zakonskih prepreka navedena ulaganja se ne mogu priznati iako je bivša vlast to redovito radila uz pozitivno mišljenje DORH-a.

18.04.2023. Netko iz gradske uprave kontaktira dotičnu osobu i izvještava je kako se ulaganje ne može priznati. Ta osoba ponovo me kontaktira putem whatsappa i ponovo ga upućujem da kontaktira gđu. Đerek telefonski.

20.04.2023. Nakon što tri dana nije uspio telefonski dobiti gđu. Đerek (priložio mi je ispis neodgovorenih poziva prema njenom uredu) odlazim do dotične i kažem joj samo nek se javi najmoprimcu i objasni na temelju kojih zakonskih odredbi se ne može priznati ulaganje, što je ona nakon toga i napravila. I tu priča završava.

U narednim danima dotična osoba je zbog svega navedenog na društvenim mrežama ostavila hrpu negativnih komentara na račun gradonačelnika i mene zbog odbijenice, a navedenim komentarima su svjedočili i neki medijski djelatnici.

Gđo. Đerek kad već idete konstruirati neistine pripazite bar da ne postoje pisani tragovi koji vas demantiraju. Ovako ispadate najblaže rečeno smiješni - poručio je Ivošević.

image

Status Bojana Ivoševića 

Facebook/Screenshot
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. lipanj 2024 03:56