StoryEditorOCM
ObalaAdriatic Business

U utorak se u Šibeniku svečano otvara jedinstveni centar za kreativne poduzetnike vrijedan 20 milijuna kuna, među prvima smo ušli u obnovljenu zgradu

Piše KATARINA RUDAN
18. veljače 2021. - 19:16
Ravnateljica Mira Lepur ispred nove zgrade Adritaic Business centra u prostoru bivše tvornice TLMNikša Stipaničev/Cropix

Svečano otvaranje Adriatic Business Centra – ABC, najavili su iz županijske Razvojne agencije, održat će se u utorak, 23. veljače, s početkom u 10.30, na adresi Narodnog preporoda 4 u Šibeniku.

Na otvaranju se očekuje dolazak visokih državnih i Vladinih dužnosnika te predstavnika europskih fondova i Komisije Europske unije.

– Svečanošću otvaranja ujedno obilježavamo završetak našeg europskog projekta te započinjemo s aktivnim poslovanjem Centra i programom "Otvorenih dana ABC-a", tijekom kojih će se, od 23. veljače do 2. ožujka, svakog dana održavati tematske konferencije i radionice na temu održivog razvoja i investicija, brendiranja, audiovizualnog sektora i filma – kaže ravnateljica Razvojne agencije Šibensko-kninske županije Mira Lepur.

Nakon otvaranja i...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. rujan 2024 22:55