StoryEditorOCM
Obalaeuforija započinje

Trogirani, jeste li pripremili kockaste dresove?! Organizira se javno gledanje reprezentacije na glavnom gradskom trgu

Piše SPLIT SD
14. lipnja 2024. - 16:00

Grad Trogir i Turistička zajednica grada Trogira organiziraju javno gledanje utakmice Hrvatske i Španjolske, s kojom naša reprezentacija otvara ovogodišnje Europsko prvenstvo

- U subotu 15.6.2024. u 18.00 sati, za vrijeme dvoboja Hrvatske i Španjolske na Olimpijskom stadionu u Berlinu, Trg Ivana Pavla II u Trogiru postaje glavno okupljalište svih pravih navijača Hrvatske reprezentacije. Utakmica će se prenositi putem video zida. Dođite i podržite naše Vatrene na Europskom prvenstvu uz nezaboravnu atmosferu, društvo i vrhunski doživljaj! Dođite ranije, zauzmite svoje mjesto i pripremite se za navijačko iskustvo koje ćete dugo pamtiti!

Ne propustite priliku da budete dio nogometne euforije koja će preplaviti naš grad. Povedite svoje prijatelje, obitelj i sve one koji vole nogomet. Zajedno stvaramo najbolju navijačku atmosferu! Nakon utakmice nastavite druženje na trgu uz koncert Željka Krušlina Kruške i benda Latino koji će početi u 21:00 sat. Ulaz na koncert je također besplatan! Vidimo se u subotu na trgu- poručili su iz Turističke zajednice grada Trogira.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. lipanj 2024 16:01