StoryEditorOCM
Obaladobar početak sezone

Spektakularni Uskrsni doručak u Šibeniku: glavna atrakcija je bila fritaja od 5000 jaja i 30 kila šparoga

Piše Zdravko Pilić
10. travnja 2023. - 12:19

Velikom fritajom od pet tisuća jaja, i još po 30 kilograma šparoga, pancete i kapulice šibenski su obrtnici po 19. put počastili svoje goste i sugrađane na sada već tradicionalnom Uskršnjem doručku na trgu ispred zgrade županije, na šibenskoj rivi.

Joso Smolić, predsjednik županijske obrtničke komore, koja broji 3700 članova, kazao nam je kako su obrtnici ove godine, osim Šibenika, organizirali Uskršnje doručke i u Rogoznici i Skradinu, u kojem je na meniju tradicionalni skradinski rižot.

Odlično posjećen doručak, čemu je kumovalo i lijepo vrijeme, znak je da će i turistička sezona, koja tradicionalno počinje za Uskrs i uskršnje blagdane, biti isto tako dobra, što nam je potvrdio i Dino Karađole, direktor Turističke zajednice grada Šibenika:

– Svi hoteli...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 03:44