Trend rasta cijena u restoranima diljem naše obale ne jenjavaju. Još lani su mnogi domaći ljubitelji fine klope počeli zaobilaziti Istru jer im je jednostavno postala preskupa, a ove godine te su cijene dodatno porasle, a još glavna sezona kada će cijene opet eksplodirat, nije ni počela, donosi Jutarnji list
Primijetili smo to u jednom od najskupljih istarskih gradova i hrvatskoj perjanici turizma Rovinju. A pravu polemiku oko cijena u Rovinju izazvao je prije desetak dana i pjevač Luka Nižetić koji se pohvalio svojim postom na Intagramu kako je u gradu lijepo, no jedina mu je zamjerka bila kuglica kajmaka od 9 eura u jednom restoranu.
Objava je izazvala niz reakcija, od onih da su cijene na tada aktualnom "Food Festivalu", gdje se skuplja gastronomska elita, uvijek iznimno viso...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....