StoryEditorOCM
Savjetijednostavnije ne može

Jede vam se pizza, a želite izbjeći brašno i kvasac? Ovo je idealno rješenje, obožavat će ga ljubitelji povrća i sira

Piše Spiza SD
27. lipnja 2023. - 21:15

Kad vam se baš jako jede pizza, a brašno i kvasac vam nisu opcija, naći ćete se na sto muka. Pokušat ćete napraviti tijesto ok lešo kaula ili konzerve slanutka, izgnjavit ćete se sa smjesom od jaja, eksperimentirati sa žotaricama za koje nikad niste čuli... a znate šta, najbolje vam je sve to preskočiti. Ma preskočiti tijesto uopće. Kako?

Odgovor je dana blogerica Stella Drivas na svom jako praćenom Instagram kanalu Hungry Happens. Kako je pokazala u videu koji je odmah postao hit, dovoljno je očistiti hrpu povrća po svom guštu - od tikvica, paprika, gljiva pa dalje - te sve to narezati na prutiće pa ubaciti u linm za pečenje. Povrće se zatim malo naulji, posoli, začini pa se peče dok malo ne omekša.

E sad počinje prava akcija. Sve se pokapa šalšom od poma i pospe s puno, puno parmezana i zatim se na vrh poslažu omiljeni toppinzi za pizzu, u stellinom slučaju mini rajčice, ljubičasti luk i naribani topivi sir pa se još sve zapeče dok se sir ne rastopi. Izgleda fantastično.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. svibanj 2024 12:45