StoryEditorOCM
Zvijezde onlineTEK JOJ JE 52.

Shannen Doherty, oboljela od raka, u svom podcastu otkrila potresan način na koji se priprema za smrt

Piše SCENA SD
2. travnja 2024. - 09:28

Shannen Doherty (52), glumica iz serije "Beverly Hillsa, 90210", živi s rakom četvrtog stupnja. Počela je prodavati svoju imovinu kako bi olakšala život svojoj mami kad umre.

Tijekom epizode svog podcasta "Budimo jasni", Shannen je objasnila: "Trenutno mi je prioritet moja mama. Znam da će joj biti teško ako umrem prije nje. Zato što će joj biti tako teško, želim da joj druge stvari budu puno lakše. Ne želim da ima hrpu stvari za riješiti. Ne želim da ima četiri skladišta ispunjena namještajem."

image

Shannen Doherty

@malibuustars Youtube/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/@malibuustars Youtube/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Shannen je priznala da se borila protiv prodaje svog doma u Tennesseeju jer je planirala obnoviti imanje i pretvoriti ga u utočište za konje, a osjećala se kao da "odustaje" od svog sna.

Rekla je: "Pakirala sam se i počela plakati ... Osjećala sam se kao da odustajem od sna? Znači li to da odustajem od života? Je li to značilo da sam bacila ručnik?"

Shannen je kasnije prihvatila da će joj rasprodaja imanja donijeti osjećaj "mira" i sada pokušava maksimalno iskoristiti život koristeći novac koji je zaradila prodajom svojih stvari za financiranje zajedničkih trenutaka sa svojom mamom.

Dodala je: "Omogućuje mi više putovanja: mogu graditi različita sjećanja i graditi uspomene s ljudima koje volim."

Shannen je prvi put dijagnosticiran rak dojke 2015. godine, a u siječnju 2023. podvrgnuta je operaciji mozga i terapiji zračenjem. Za časopis People je u studenom rekla da joj se rak proširio na kosti, ostavljajući joj samo "još tri do pet godina života".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 00:22