StoryEditorOCM
Zvijezde onlinePREVELIKE EMOCIJE

‘Postaje teško, stvori se ogromna knedla, suze više ne mogu kontrolirati...‘: Lana Klingor se potpuno intimno ogolila

Piše Scena SD
16. svibnja 2023. - 11:21

Lana Klingor-Mihić ne krije koliko obožava svoga supruga Antu, dapače, rijetko koji intervju s njom prođe da ne govori o svojoj velikoj životnoj ljubavi.

Desetu godišnjicu njihovog braka odlučila je obilježiti na poseban način, njihova djeca su pripremila njihove fotografije iz obiteljskih albuma i videosnimke, uz koje je Lana, uspješna PR stručnjakinja i zaljubljenica u kuhanje, a koju javnost poznaje i kao bivšu pjevačicu grupe E.T., otpjevala jednu posebnu pjesmu, na koju se rasplakala.

Uz objavljeni video, Lana je napisala ove riječi i raznježila svoje mnogobrojne pratitelje na Instagramu.

"Silno urezano u moje sjećanje, trenutak kad mi je prije 15-ak godina Bruno Kovačić pustio ovu pjesmu, za koju nisam sigurna jesam li ju ikad izdala ili nisam. I onda i sada, kad ju slušam, držim se dobro do zadnjeg dijela pjesme… tad mi postaje teško, stvori se ogromna knedla u grlu, a suze više ne mogu kontrolirati.

Tada mi je tekst ove pjesme bio neki neostvarivi san, scenarij koji želi svaka djevojka, a šanse da moj bude baš takav, bile su nevjerojatno male. Nikada neću zaboraviti nas prvi susret i onaj pogled ispod tribine. U tom trenu znala sam da si mi suđen kao moj prvi i posljednji.

Danas, kada slavim 10 godina kao tvoja supruga, shvaćam da je ova pjesma naša realnost i idealan trenutak da oživi u ovom suludom digitalnom svijetu..." - napisala je Lana i nastavila:

"Ustvari ne postoje riječi dovoljno velike i snažne da opišu sve moje emocije. Već sam ti toliko toga rekla i već toliko toga znaš. U ovih 10 godina stvarno smo daleko dogurali, imali smo i imat ćemo puno lijepih i teških trenutaka jer niti jedan brak nije idealan. Dapače, ponekad je jako teško, tebi sa mnom pogotovo.

Ali na kraju svega, nakon 10 godina, ja još uvijek želim biti baka iz ove pjesme, još uvijek želim svoju starost uz tebe, naše unuke i klupicu ispod našeg drveta. Ne veselim se starosti:), ali se veselim starenju uz tebe.

Hvala našim predivnim djevojčicama koje su danima pregledavale naše arhive da bi stvorili ovaj video - još uvijek ne mogu vjerovati da se nisu izlajale. Lijepo smo ih odgojili… zar ne? I na tome sam ti zahvalna, što osim za ulogu supruga, zaslužuješ i onu za oca desetljeća. Volim te, do svog posljednjeg daha. Tebe i zauvijek samo tebe. Sretna ti godišnjica braka. ❤️" - navela je Klingor Mihić, koja nije zaboravila potpisati najzaslužnije:

"Redatelji kadrova i mog života: Kiara, Marla, Mika i Hrvoje. ? Hvala vam."

Objava je, očekivano, izazvala brojne reakcije, reagiralo je i njen suprug Ante, koji je napisao: "I što sada napisati i reći ???".

Lanine pratiteljice na Instagramu su bile dirnute:

"Ja sam se na ovaj tekst rasplakala, onda pjesma u pozadini, ovo može shvatiti samo onaj tko ima predivan brak, obitelj, supruga, nema većeg bogatstva na svijetu od tog?❤️", "Rasplače me ?❤️", "Wow Laanaaa?❤️", "Baš kako si rekla, "dobro se držiš do "štrudle"....e mislim da se onda svi raspadnu koji imaju imalo dobrih želja za ljude ? Sretna Vam godišnjica ❤️"...

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. svibanj 2024 19:14