StoryEditorOCM
Zvijezde online‘OPROSTI MALA‘

Pogledajte što je rasplakalo Jelenu Rozgu: Na ovom svijetu ima svakakvih suza. Onih sretnih i onih malo manje sretnih...

Piše Scena SD
12. veljače 2024. - 19:24

Jelena Rozga još jednom je potvrdila svoj neosporni status na glazbenoj sceni, rasprodavši još jedan koncert u okviru svoje regionalne turneje "Minut srca mog“.

Arenu "Boris Trajkovski“ u Skoplju do posljednjeg su mjesta ispunili obožavatelji koje je regionalna pop zvijezda stekla tijekom svoje dugogodišnje karijere, a silina emocija kojom su je pratili kroz cijeli koncert potvrđuje da su jedva dočekali da dožive  energiju i snažan vokal popularne Splićanke uživo.

Više od dva sata publika je s poznatom Splićankom uglas pjevala hitove poput "Nirvana“, "Ne tiče me se“, "Bižuterija“, "Ginem“, no posebno emotivno bilo je tijekom izvođenja pjesme "Oprosti, mala", koju je Rozga snimila još u vrijeme dok je bila pjevačica u "Magazinu" i koja je mnogima jedna od njezinih najnježnijih i najdražih pjesama.

Da takav status uživa i u Skoplju potvrđuje snimka koju je objavila na Instagramu, a na kojoj se vidi kako su je Makedonci koji su pjevali uglas: "Oprosti mala, oprosti za ono što ti nikad nisam dao, zaslužila jesi, al‘ bolje nisam znao, reko i otišao, reko i otišao..." ganuli do suza.

image
Tanurovski Vangel

Jelena je vidno uzbuđena podijelila svoje dojmove: "Hvala vam, Skoplje, na ovakvom predivnom prijemu! Oduševljena sam što smo zajedno stvorili nezaboravnu atmosferu u Areni Boris Trajkovski. Užvam u ovim magičnim trenucima koje zajedno stvaramo. Volim vas!"

Rozga je već nastavila s pripremama novih nastupa, pa će nakon rasprodanih koncerata u Zagrebu, Beogradu, Novom Sadu i Skoplju, nastaviti svoju regionalnu turneju "Minut srca mog" u Zadru 8. ožujka.

image
Tanurovski Vangel
image
Tanurovski Vangel
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 02:19