StoryEditorOCM

Ella nasmijala svoje pratitelje, u 33. godini života shvatila da je cijeli život sama sebi i drugima lagala

Piše SCENA SD
25. studenog 2023. - 12:01

Influencerica Ella Dvornik svojom je novom objavom iznenadila pratitelje koji su odmah počeli tražiti informaciju koliko ona ima godina. Naime, Ella je otkrila da je cijeli život vjerovala da je visoka 170 cm, no ispostavilo se da je zapravo niža čak 7 cm. 

- Cijeli odrasli život sam uvjerena da imam 170 cm. Imam 163.5 - napisala je Ella. Dodala je i da ima 58 kg. 

- Moram otići u mračnu sobu i prežaliti ovo laganje samoj sebi zadnjih 20 godina - napisala je Ella..

image
Screenshot Instagram/

Svi znaju kako se tek nakon 40 godine osobe počinju smanjivati centimetar u svakom narednom desetljeću tako da u svojoj 33 godini života Ella se do sada nije smanjila niti centimetar zbog starosti, nego se, šale se neki, vjerojatno mjerila u - štiklama!

Ella je u posljednje vrijeme najčešće bila po medijima zbog razvoda. Tako je prije mjesec dana u javnost je dospjela vijest da ju je njezin bivši, britanski poduzetnik Charles Pearce (54) tužio zbog udjela u kući u Balama, a čiji je ona jedini vlasnik.

Jutarnji list potom je pisao kako je njezina tvrtka sada u blokadi, no razlog svemu nije loše poslovanje nego postupci Charlesa od kojeg se trenutno razvodi. Nadalje, objavili su i da joj je Charles navodno uzeo novac s poslovnih računa firme ‘Manijak‘ i obrta ‘Cruella‘. Naime, on je neovlašteno kao zaposlenik, koji je imao pristupe tim računima, sav novac prebacio na svoj privatni žiro račun.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. lipanj 2024 08:11