StoryEditorOCM
Zvijezde onlineod prije mjesec dana

Do sada ga je Lana Jurčević vješto skrivala, no pojavila se snimka njenog trudničkog trbuščića

Piše SCENA SD
8. kolovoza 2023. - 22:29

Nakon što je objavila da je trudna, Lana Jurčević povukla se s društvenih mreža.

Sad je na stranicama njenog kozmetičkog brenda La Piel objavljena snimka nastala prije više od mjesec dana, na kojoj je vidljivo da se već tada jasno ocrtavao njen trudnički trbuščić.

- ČESTITAMO SVIM BUDUĆIM MAMICAMA pa tako i našoj Lani koja je ovo snimila prije svog koncerta i taman pred izlazak na stage, prije nešto više mjesec dana ! Želimo vam da vam sve prođe što bolje, sa što manje problema i u što većem blagostanju! Ako i bude nekih prepreka, znajte da niste same i ne dajte da vas vjera u pozitivno napusti - stoji uz objavu.

Zanimljivo je da je fotografije i snimke nastale iste večeri Lana objavila prije mjesec dana na svom profilu, no tada je pazila da se trudnički trbuh ne vidi.

‘Instagram vs. Reality (zadnja dva slajda) PRIJE I POSLIJE #LanaKoncert. Hvala Kostrivnica za sinoooooć. Ja u krevet volim ići strgana, a volim i da vi zaspete ko bebe jer onda znam da je to bilo TO. P.s. Ok, malo smo karikirali.. ali noge su mi otpale. Mogu u šlapama nastupat nekad?‘, pitala je tada, a nitko nije niti slutio što se krije iza te objave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 19:08