StoryEditorOCM
Zvijezde onlineTuga online

Britney se "liječi" plešući: ‘Iz nekog razloga moram skrivati slabosti, a voljela bi pokazati emocije‘

Piše Mozaik SD
20. kolovoza 2023. - 13:53

S Britney Spears nikad ne znaš na čemu si (je). Nekoć sjajna zvijezda s vremenom je izgubila sjaj.

Sve češće se piše o njenim problemima, a sve manje o njenim pjesmama.

Zato progovara, otvoreno i bez kočnica, na svojem Instagram profilu, dijeleći ponekad bizarne snimke, a bome i bizarne objave.

Nakon što je obznanila kako je njenom braku s glumcem Samom Asgharijem (29) došao kraj, sada je to i detaljnije objasnila.

image

Britney Spears i Sam Asghari

Valerie Macon/Afp

- Kao što svi znaju, Hesam i ja više nismo zajedno... Šest je godina dugo, pa sam još uvijek malo pod šokom, ali ... Nisam ovdje da objašnjavam zašto više nismo zajedno, jer se to, iskreno, nikoga i ne tiče - napisala je Britney uz snimak plesa.

- Predugo "igram" jako i moj vam se Instagram profil može činiti savršen, ali daleko je to od stvarnosti i mislim da svi to znamo. Voljela bi pokazati svoje emocije i suze, ono kako se stvarno osjećam, ali iz nekog razloga sam uvijek morala skrivati sve svoje slabosti. Jer da nisam bila "tatin jaki vojnik" poslali bi me na liječenje - požalila se, vapeći kako je u takvim trenutcima najviše trebala pomoć obitelji i voljenih.

- Treba biti bezuvjetno voljen, a ne voljeti pod uvjetima. Zato ću biti najjača što mogu i dati sve od sebe. I zapravo mi ide prokleto dobro - napisala je Britney poručujući pratiocima da se ne zaborave smijati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 16:18