StoryEditorOCM
Zvijezde onlineISKRENA O SVEMU

Anđelka otkrila tajnu svoje super vitke linije nakon rođenja kćeri neobičnog imena. Dobila ju je s kumom bivšeg muža

Piše Scena SD
10. ožujka 2024. - 10:19
Anđelka Stević Žugić: U fazama kad bih posezala za hranom, to bi se i vidjelo na meni kroz kilograme i po tome se vidjelo da nisam baš najsretnija. Nadam se da me takvu više nećete gledati...Instagram

"Gdje su dokazi? Pa kod kuće! Eno ih kod kuće, puze" - tako je odgovorila popularna glumica Anđelka Stević Žugić, koju je hrvatska tv publika upoznala kao Anđelku Prpić i zavoljela u serijalu "Anđelka i Andrija", na pitanje "gdje je dokaz da je bila trudna"?

Novinari su, naime, aludirali na Anđelkin vitki stas, po kojemu se, ni blizu, ne može vidjeti ni pretpostaviti da je do nedavno bila trudnica. 

Na pitanje koja je tajna njezine izuzetno vitke linije, simpatična Anđelka je odgovorila: "Ja nemam potrebu za neobuzdanom količinom hrane, slatkiša ili toga... Kad sam sretna. Ja jedem kad smo sjeli svi zajedno, pa nam je lijepo u gostima i slično.

U fazama kad bih posezala za hranom, to bi se i vidjelo na meni kroz kilograme i po tome se vidjelo da nisam baš najsretnija. Nadam se da me takvu više nećete gledati..." - ustvrdila je Anđelka pred kamerama.

Anđelka je u drugom braku dobila kći kojoj je dala nesvakidašnje ime - Čarna.

Iz prvog braka s Darijem Prpićem ima sina Jakšu .

"Za ime Čarna sam čula u seriji ‘Žene s Dedinja‘. Čarna je baš lijepo ime. Htjela sam ime koje nije često", objasnila je 38-godišnja glumica.

Anđelka je kćerkicu dobila s Markom Žugićem, kumom svog bivšeg supruga. Loši komentari koje stalno dobiva na taj račun joj, rekla je u razgovoru za Gloriju, ne smetaju.

image

Na Pula Film festivalu 2018.

Danijel Bartolić/Cropix

Od svog prvog supruga Darija službeno se razvela prije dvije godine, nakon devet godina braka.

"Razvod ne znači rat. Mi smo i dalje obitelj. Jedni drugima smo najbliži, bez obzira na kojim adresama živimo", komentirala je jednom prilikom glumica.

Na pitanje kako je sinu Jakši objasnila razvod, za Gloriju je odgovorila da su ona i Dario sjeli sa sinom i sve mu objasnili.

"Naravno, u okvirima koliko jedan sedmogodišnjak može razumjeti. Jakša je razumno dijete, a i mi smo se rastali civilizirano, tako da nije bilo velikih problema. Važno mi je bilo i da se posavjetujemo s dječjim psihologom kako bi sve prošlo što bezbolnije", istaknula je Anđelka.

image

U predstavi "Ludište"

Ranko Šuvar/Cropix

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 17:37