StoryEditorOCM
Zvijezde onlineZGODNIJE NE MOŽE

Ana Gruica podijelila rođendanski video u vrućem izdanju i raspametila sve: ‘Ono kad slaviš 40+, a misliš da je 20+‘

Piše Vanesa Tenžera
9. veljače 2024. - 17:25

Glumica Ana Gruica  slavi svoj svoj 41. rođendan u velikom stilu,  a ništa nije moglo proći ni bez Instagrama, na kojem je osvojila svoje pratitelje vrcavim videom. U objavi je Gruica odisala samopouzdanjem i elegancijom obukavši crni grudnjak u kombinaciji s pripadajućim čipkastim čarapama, pokazujući svoju bezvremensku ljepotu i magnetski šarm, držeći u ruci tortu sa svjećicama.

 Bivša prva pratilja Miss Hrvatske stavila je i prigodan opis, našalivši se, a podijelila je i oduševljenje svojim samostojećim čarapama. "Ono kad slaviš 40 + (sad ću kao početi skrivati godine jer kao nigdje ne piše koliko imam), a misliš da je 20 +, ipak zrno razuma prevagne pa te “prisili” da navučeš @venotrain_hrvatska hulahopke, koje zahvaljujući potpornom učinku čine noge vizualno vitkijima, a posebno tkanje stvara efekt limfne drenaže što pridonosi izbacivanju toksina iz organizma te pospješuje cirkulaciji - jer zašto ako smo već “kornjače”, ne bi bile hot “kornjače”?! E,da. Sretan mi 41.rođendan." stoji u opisu.

 

Senzualan video  koji je podijelila s njezinom vjernom bazom obožavatelja, brzo je privukao pozornost, a obožavatelji su preplavili odjeljak s komentarima rođendanskim željama i komplimentima. Gruičino staloženo držanje i neosporna privlačnost ostavili su obožavatelje u čudu, dodatno učvrstivši njezin status jedne od najatraktivnijih glumica. 

Dok prihvaća još jednu godinu života, rođendanska proslava Ane Gruice služi kao podsjetnik na njenu trajnu privlačnost i bezvremensku gracioznost. Njezina objava na Instagramu ne samo da slavi prekretnicu, već i sažima njezino nepokolebljivo samopouzdanje i neporeciv magnetizam, ostavljajući obožavatelje da željno očekuju njezine buduće pothvate, kako na ekranu, tako i izvan njega.

Rođendan joj je putem Instagram storyja, čestitala i Iris Livaja,  s kojom je Grujica u odličnim odnosima. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 15:12