StoryEditorOCM
Zvijezde online‘bile smo na ručku‘

Aleksandra Prijović otkrila čime ju je Rozga osvojila! Ispričala je što joj je Splićanka rekla: Ona je takva žena...

Piše Scena SD
11. siječnja 2024. - 09:03

Gostujući na televiziji, popularna beogradska pjevačica Aleksandra Prijović, o čijih se pet napunjenih zagrebačkih Arena još uvijek piše i priča, ispričala je i što misli o splitskoj pjevačici Jeleni Rozgi, kako su se družile i čime ju je ona "zauvijek kupila".

Aleksandra je ustvrdila i da su Jelena i ona - "vrlo slične".

"Jelenu znam nekoliko godina. Išle smo jednom prilikom na ručak, jako smo se lijepo ispričale... Ona je jedna jako topla, prijatna i normalna žena. Vrlo smo nekako slične!"  - ustvrdila je Prijović i dodala:

"Jako mi prija njena energija... Kad sam je pozvala da mi gostuje na koncertu u Zagrebu, rekla sam joj: Imat ću, ako Bog da, i koncert u Splitu jednom, ne znam kada će to biti. Pa, eto, pošto si ti iz Splita, logično je da te pozovem tada... 

image

Lepa Brena, Aleksandra Prijović i Jelena Rozga u zagrebsčkoj aAreni

Ranko Šuvar/Cropix

A ona kaže ovako: Pa ja ću tebi doći i u Zagreb i u Split, gdje god ti budeš..." - ispričala je Aleksandra Prijović, a voditeljica emisije je krenula oduševljeno pljeskati.

"Jelena je tako jedna normalna žena, prijatna žena, s kojom se sve dogovoriš za sekund" - poentirala je, a ovaj je video je podijeljen među jeleninim fanovima na TikToku.

Komentari na objavljenu snimku su vrlo različiti i pratitelji su, očito, s vrlo suprostavljenim stavovima doživjeli iskrenost riječi Aleksandre Prijović:

image

Screenshot TikTok

/Slobodna Dalmacija

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 13:58